امنیت سایت با پروتکل https و تاثیر آن بر سئو سایت
یحث امنیت سایت، مقوله ای بسیار مهم است که باید به آن توجه شود. با ما همراه باشید تا در رابطه با این موضوع که امنیت سایت با پروتکل https و تاثیر آن بر سئو سایت بیشتر صحبت کنیم .و اگر یک وب سایت اینترنتی دارید، تنها تولید محتوا و سئو کافی نیست؛ بلکه بایستی توجه زیادی نیز صرف بحث امنیت وب سایت خود کنید. زیرا یک وب سایت ایمن، به خودی خود می تواند شرایط را برای جذب کاربر و ترافیک فراهم کند. اما در این میان نباید از تاثیر امنیت سایت بر سئو غافل بود. موضوعی که در کنار محتوایی قوی، می تواند به رتبه بندی سایت شما کمک کند.
پروتکل https چیست و چه تفاوتی با http دارد؟
افزایش سئو وبسایت و رتبه بندی
اصلیترین تاثیر مثبتی که استفاده از HTTPS روی سایت ما خواهد گذاشت از نظر سئو هست. در سال 2014 بود که مت کاتز، یکی از مدیران بخش گوگل اعلام کرد که، در حال حاضر استفاده از پروتکل HTTPS یک معیار سبک ولی تاثیر گذار در رتبه بندی وب سایتها توسط گوگل به شمار میآید. پس میشه گفت که استفاده از SSL در سایتها از اهمیت بالایی برای گوگل برخوردار هست. البته بعد از گذشت 4 سال و فراگیر شدن استفاده از HTTPS نمیشه گفت که هنوز هم همون مقدار تاثیر رو روی سئو سایت خواهد داشت. اما جزو فاکتورهای سئو گوگل هست که بیشتر به چشم میاد.
سادهترین جواب به این سوال این است که https امنیت بازدیدکنندگان و شبکه شما را فراهم میکند. اگر شما یک فروشگاه اینترنتی داشته باشید و کاربران در همان ابتدای ورود به سایت با تصویر زیر مواجه شوند، آیا حاضر میشوند یک ریال هم در درگاه بانک سایت شما جابجا کنند؟
به همین دلیل است که بیش از 50 درصد از وب سایتها در سراسر جهان از HTTPS استفاده میکنند.
انتخاب نام دامنه وبسایت و ۸ نکته کلیدی
اولین کاری که شما باید قبل از طراحی سایت انجام دهید، انتخاب دامنه مناسب برای سایت است. انتخاب اسم مناسب برای موفقیت سایت بسیار مهم است. زیرا کاربر قبل از ورود به سایت، از روی اسم سایت و دامین درباره شما و بیزینستان پیشداوری میکند. در نتیجه به دلیل اهمیت این موضوع تصمیم گرفتیم در این مقاله درباره انتخاب نام دامنه وبسایت و ۸ نکته کلیدی صحبت کنیم.
اما دامنه چیست و چه انواعی دارد؟ چرا انتخاب درست اسم سایت اهمیت زیادی دارد؟ چگونه میتوانید بهترین و مناسبترین اسم را برای دامین خود انتخاب کنید؟ چه ابزارهایی برای انتخاب نام دامنه وجود دارند؟ زمان خرید دامین به چه نکتههایی باید توجه کنید؟
تعریف دامنه
دامنه، دامین یا “Domain”، همان آدرس سایت شما در اینترنت است. به بیانی دیگر کاربران با تایپ کردن نام دامنه شما در مرورگرشان، میتوانند سایتتان را مشاهده کرده و وارد آن شوند.
البته دامنه، تنها برای آدرسدهی سایت نیست. بلکه تاثیر زیادی روی هویت برند، رتبه وبسایت شما در گوگل، میزان فروش، ایجاد اعتماد در کاربران دارد. به همین دلیل دانستن نکات مهم برای انتخاب دامنه و رعایت آنها برای صاحبان کسبوکار ضروری است.
نکات مهم در انتخاب نام دامنه
نام دامنه (Domain Name) همانند لوگو و برند یک شرکت است که اگر درست انتخاب شود مردم آن را برای معرفی محصول خاص خواهند شناخت و در جذب مشتری آنلاین و بازاریابی موفق بسیار مؤثر خواهد بود. ثبت دامنه خوب ظرایفی دارد که بیتوجهی به آنها میتواند به هویت آنلاین شما ضربه بزند. انتخاب نام پرمعنا برای سایت یکی از مهمترین مراحل داشتن وب سایت می باشد. انتخاب نام دامین ساده، کاربرپسند، مختصرو به یاد ماندنی بسیار مهم بوده و همچنین در رتبه بندی نتایج جستجوی گوگل نیز تاثیر گذار می باشد.
1. در نام دامنه از کلمات کلیدی مرتبط با حوزه کاری خود استفاده کنید.
موتورهای جستجو با کمک کلمات کلیدی میتوانند موضوع سایت شما را درک کنند. در نتیجه شما باید از کلمات کلیدی در محتوا و نام دامنه استفاده کنید. پس یکی از نکات مهم برای انتخاب دامنه مرتبط بودن کلمات کلیدی با محتوا و حوزه کاری سایت است.
2. دامنه ساده برای کسبوکار خود انتخاب کنید
برای قرار گرفتن در مسیر درست انتخاب دامنه مناسب برای وبسایت، دامنه باید ساده و عاری از هرگونه پیچیدگی باشد. اگر دامنه شما چند مدل املا داشته باشد، شما مانعی بر سر راه مشتریان خود قرار دادهاید و این امر میتواند تاثیر منفی بر تجارت شما بگذارد. اما به طور مثال میتوانید با ریدایرکت کردن دامنههایی که املای دیگر دامنه اصلی شما هستند، این مانع را از سر راه مشتریان خود بردارید. به طور کلی بهتر است از دامنههایی ساده و کوتاه استفاده کنید تا چالش کمتری داشته باشید و مخاطب به راحتی بتواند شما را پیدا کند.
3. دامنه کوتاه و جذاب
با توجه به شرایط زندگی در حال حاضر، توجه افراد کاهش پیدا کرده و مردم وقت و حوصله طولانی فکر کردن یا تایپ کردن را ندارند. بنابراین برای اینکه از مسیر درست انتخاب دامنه مناسب برای وبسایت خارج نشوید، دامنه خود را ساده، کوتاه و حتما کمتر از ۳ بخش انتخاب کنید. حتی اگر ایده شما بهترین هم باشد، بهتر است که این مورد را رعایت کنید زیرا بخش مهم در این مورد وقت و حوصله افراد است.
4. تبلیغات دهان به دهان را هنگام انتخاب دامنه مناسب در نظر بگیرید
تبلیغات دهان به دهان همواره یکی از موثرترین ابزارهای بازاریابی برای کسبوکارهای کوچک است، در نتیجه برای انتخاب نام دامنه مناسب، تبلیغات دهان به دهان را فراموش نکنید و دامنهای را انتخاب کنید که تلفظ آن راحت باشد و در ذهن بماند.
5. از نوشتن خط تیره، نقطه، اعداد و غیره در نام دامنه خودداری کنید.
به نظر شما تایپ “Face-Book” راحتتر است یا “Facebook”؟ طبیعتا کسی حوصله ندارد تایپ را متوقف کرده و آن بالا دنبال خط فاصله بگرد. به شما قول میدهم اگر نام دامنه سایت فیسبوک، “Face-Book” بود، نمیتوانست اینقدر سریع رشد کند.
بنابراین یکی از نکات مهم برای انتخاب دامنه، املای آن است. در واقع نام سایت باید سریع و راحت تایپ شود. اگر در دامنه از اعداد و خط فاصله استفاده کنید، تایپ آن برای کاربر سختتر می شود. پس فقط از حروف در دامین استفاده کنید.
6. درباره سابقه دامنه انتخابی تحقیق کنید.
از دیگر نکات مهم برای انتخاب دامنه.. بررسی تاریخچه و سوابق آن است. اگر تصمیم گرفتید نام دامنهای که قبلا موجود است را از صاحبش بخرید، حتما سابقه آن را بررسی کنید. اگر دامنه قبلا توسط گوگل جریمه شده باشد، قطعا از نظر سئو به مشکل میخورید.
همچنین ماهیت نام دامنه مهم است. به عنوان مثال اگر دامنه قبلا در حوزه متفاوت با حوزه کاری شما به کار گرفته شده است، حتی با وجود تغییر ماهیت سایت ممکن است دچار دردسر شوید.
7- از اعداد، کارکتر و حروف فارسی در نام دامنه استفاده نکنید :
معمولا وقتی برای نخستین بار در اینترنت به جستوجوی نام دامنه دلخواه خود هستید با سیل عظیمی از نام دامنههایی که ازقبلثبتشده اند مواجه میشوید و باعث میشه که نتونید یک نام دامنه آزاد و قابل ثبت برای خود پیدا کنید. در این هنگام نباید یک کارکتر مانند دش و آندرلاین (-و_) یا اعداد را در نام دامنه خود ترکیب کنید.
در نهایت اگر راجع به این موضوع سوالی داشتید سریع ترین روش برای رسیدن به خواسته تان این است که با همکاران ما تماس بگیرید و راهنمایی لازم را درباره این موضوع را در اختیار شما قرار دهیم.
آموزش حذف کردن بک لینک های مخرب
آموزش حذف کردن بک لینک های مخرب امروز قصد داریم تا دراین مورد با شما همراهان سایت صحبت کنیم و به نکاتی بسیار خوب در این مقاله اشاره کنیم پس با ما همراه باشید
DISAVOW چه کاربردی دارد؟
این قابلیت کمک میکند تا بتوانید از هدایت بکلینکهای مخرب و اسپم که به صورت پولی یا غیرطبیعی به سایت شما لینک میشوند جلوگیری کنید. طبیعتا دریافت بکلینک خیلی خوب است، ولی به شرط اینکه ارزشمند باشند و لینکسازی بهصورت طبیعی انجام شده باشد. اما شاید تشخیص اینکه چه زمانی لازم است از Disavow استفاده کنید برای شما سخت باشد. در ادامه به شما میگوییم چه زمانی از این قابلیت استفاده کنید. اما اول از همه باید یک اعتبارسنجی روی لینکها انجام دهید و ببینید کدام بکلینکها بیشتر برای سایت شما مضر هستند. سپس تلاش کنید بدون استفاده از ابزار با صاحب سایتی که لینکها از آنجا به سمت سایت شما میآیند صحبت کنید تا به صورت دستی این لینکها حذف شود. اما در صورتی که این روش جواب نداد باید در مواقع زیر از Disavow استفاده کنید.
بک لینک مخرب چه چیزی است؟
طبق الگوریتمهای گوگل بک لینکهای بیکیفیت نه تنها اثری در بهبود رتبه سایت نخواهند داشت، بلکه ممکن است سایت را با جریمه مواجه کنند. اما سؤال اینجاست که بک لینکهای بیکیفیت چه مواردی هستند؟
موارد زیر را میتوان جزو بک لینکهای بی کیفیت به شمار آورد:
- بک لینکهای اسپم
- لینکهای خریده شده
- بک لینکهای موجود در مزرعههای لینک یا PBN
- بک لینکهای موجود در سایتهای بی ارزش و با اسپم اسکور (spam score) بالا
در واقع تمام اینها را میتوان جز بک لینکهای مخرب به شمار آورد. اما قضیه وقتی خطرناک میشود که تعداد این نوع بک لینکها افزایش یابد و توجه گوگل را به خود جلب کند. در این صورت گوگل به اینکه شما عمداً برای کسب بک لینک به سراغ روشهای کلاه سیاه سئو میروید مشکوک شده و ممکن است سایتتان را با افت رتبه مواجه سازد.
نکات کلیدی در مورد DISAVOW ساخت بک لینک
از آنجا که Disavow بسیار حساس و خطرناک است ، لطفاً نکات زیر را در نظر داشته باشید:
- اگر از بک لینک های مخرب مطمئن هستید ، حتماً یک فایل تهیه کنید ، در غیر این صورت کار را به متخصص بسپارید.
- استفاده از ابزارها و خدمات مربوط به ارزیابی کیفیت پیوندها به شدت توصیه نمی شود.
- از علامت (/) در انتهای URL استفاده نکنید.
- اگر دامنه فارسی بک لینک برای شما بدافزار و اسپم ایجاد کرده است ، دنبال دامنه هایی باشید که با xn شروع می شود.
- همه فایلهای بارگذاری شده حاوی پیوندهای مخرب به طور خودکار بررسی و رد می شوند.
- توصیه می شود مقاله “بک لینک بخرید و توسط Google مجازات شوید” را مطالعه کنید.
-
آموزش حذف کردن بک لینک های مخرب و لینک های اسپم و مخرب در سرچ کنسول
بعد از توضیحاتی که دادیم در این قسمت میخواهیم در مورد آموزش Disavow کردن بک لینک های اسپم و مخرب در سرچ کنسول گوگل صحبت کنیم و گام به گام روش اجرای آن را به شما نشان دهیم.
مرحله اول – تهیه لیست لینک های اسپم (شناسایی لینک های اسپم)
در اولین قدم باید لینکهای مخرب و بیکیفیت که به سمت سایت شما میآیند شناسایی کنید. معمولا لینکهای زیر جزو این موارد هستند:
- لینکهای انبوهی که از سایتهای غیرمرتبط و دارای محتوای بیارزش به سمت شما میآیند.
- بکلینکهای به صورت انبوه و پولی خریداری شدهاند.
- قرارگرفتن لینک سایت شما در سایتهای اسپمر
- تبادل زیاد غیرطبیعی لینک با دیگران
- ایجاد PBN و دریافت انبوه لینک
اگر در تشخیص بکلینکها دچار مشکل شدید میتوانید به سرچ کنسول گوگل بروید و روی Search Traffic بزنید. سپس Links to Your site را انتخاب کنید. در ادامه از بخش Who links the most باید روی Download more sample links و download latest links کلیک کنید.
مرحله دوم – تهیه فایل متنی به نام DISAVOW.TXT مطابق با استاندارد گوگل
بعد از شناسایی لینکهای مخرب و اسپم باید یک فایل متنی به صورت disavow.txt (لزوما نام فایل نیازی نیست disavowباشد، ولی پسوند آن باید Txt باشد) حاوی این لینکها تهیه کنید و آن را برای گوگل بفرستید. برای تهیه این فایل باید استانداردهای گوگل را رعایت کنید. هر سطر باید شامل یک URL باشد و هر لینک در یک خط باشد. اگر نیاز به توضیحات داشتید باید از هشتگ استفاده کنید.
# Two pages to disavow
http://spam.example.com/stuff/comments.html
http://spam.example.com/stuff/paid-links.html
# One domain to disavow
domain:shadyseo.comدر نهایت فایل مورد نظر باید با پسوند txt و با یونیکد UTF-8 ذخیره شود.
مرحله سوم – آپلود فایل در سرچ کنسول
در این مرحله باید فایل نهایی را در سرچ کنسول گوگل بارگذاری کنید، ولی ممکن است چند هفته زمان ببرد تا نتایج مورد نظر مشخص شود. برای این کار به صورت زیر عمل کنید:
- از طریق این لینک وارد صفحه disavow links شوید.
- سپس سایت موردنظرتان را انتخاب کرده و روی Disavow Links کلیک کنید.
- در صفحه جدید روی Disavow Links بزنید.
- در این مرحله روی Choose File بزنید و فایل مورد نظرتان را انتخاب کنید.
- سپس روی Submit بزنید.
بعد از نهایی شدن اقدامات از سوی گوگل ایمیل حاوی جزئیات برایتان ارسال میشود.
مرحله چهارم – فرایند تایید توسط گوگل
اگر همه کارها را درست انجام داده باشید انتظار میرود در یک بازه زمانی یک تا چهار ماهه لینکهای مخرب حذف شده و سایت شما از پنالتی خارج شود. در صورت تایید و نهایی شدن کار، ایمیلی از سوی گوگل برای شما ارسال میشود. اما حواستان باید همانطور که اشاره کردیم Disavow کردن خیلی حساس است و اگر به اشتباه این کار را انجام دهید ممکن است رتبه شما بدتر از قبل شود.