امنیت سایت با پروتکل https و تاثیر آن بر سئو سایت
یحث امنیت سایت، مقوله ای بسیار مهم است که باید به آن توجه شود. با ما همراه باشید تا در رابطه با این موضوع که امنیت سایت با پروتکل https و تاثیر آن بر سئو سایت بیشتر صحبت کنیم .و اگر یک وب سایت اینترنتی دارید، تنها تولید محتوا و سئو کافی نیست؛ بلکه بایستی توجه زیادی نیز صرف بحث امنیت وب سایت خود کنید. زیرا یک وب سایت ایمن، به خودی خود می تواند شرایط را برای جذب کاربر و ترافیک فراهم کند. اما در این میان نباید از تاثیر امنیت سایت بر سئو غافل بود. موضوعی که در کنار محتوایی قوی، می تواند به رتبه بندی سایت شما کمک کند.
پروتکل https چیست و چه تفاوتی با http دارد؟
افزایش سئو وبسایت و رتبه بندی
اصلیترین تاثیر مثبتی که استفاده از HTTPS روی سایت ما خواهد گذاشت از نظر سئو هست. در سال 2014 بود که مت کاتز، یکی از مدیران بخش گوگل اعلام کرد که، در حال حاضر استفاده از پروتکل HTTPS یک معیار سبک ولی تاثیر گذار در رتبه بندی وب سایتها توسط گوگل به شمار میآید. پس میشه گفت که استفاده از SSL در سایتها از اهمیت بالایی برای گوگل برخوردار هست. البته بعد از گذشت 4 سال و فراگیر شدن استفاده از HTTPS نمیشه گفت که هنوز هم همون مقدار تاثیر رو روی سئو سایت خواهد داشت. اما جزو فاکتورهای سئو گوگل هست که بیشتر به چشم میاد.
سادهترین جواب به این سوال این است که https امنیت بازدیدکنندگان و شبکه شما را فراهم میکند. اگر شما یک فروشگاه اینترنتی داشته باشید و کاربران در همان ابتدای ورود به سایت با تصویر زیر مواجه شوند، آیا حاضر میشوند یک ریال هم در درگاه بانک سایت شما جابجا کنند؟
به همین دلیل است که بیش از 50 درصد از وب سایتها در سراسر جهان از HTTPS استفاده میکنند.
طراحی سایت ارزان در تبریز
طراحی سایت ارزان در تبریز
آیا منظور از طراحی سایت ارزان واقعا بی کیفیت بودن کار است با ما همراه باشید تا به موضوغ طراحی سایت ارزان در تبریز بپردازیم قبل از هر چیز قابل ذکر است که قیمت طراحی سایت ارزان در تبریز نسبت به سایر شرکت های مختلف متفاوت است و خیلی از شرکت ها با قیمت خیلی پایینی این کار را انجام می دهند که توصیه نمیکنیم وبرعکس این قضیه هم وجودارد که خیلی از شرکت ها هم قیمت الکی و بالایی میدهند که آن را نیز توصیه نمیکنیم.
شرکت همراز دیزاین سعی برآن دارد که با قیمت مناسب بالا ترین کیفیت طراحی سایت را به شما تقدیم کند که میتوانید نمونه کار ها را از سایت ببینید و و خودتان قضاوت در این باره داشته باشید.
مزایای طراحی سایت ارزان با وردپرس همراز دیزاین
این روز ها اکثر افراد به خاطر ارزان قیمت سایت وردپرسی به سمت آن میروند البته گوگل نیز اهمیت بیشتری به این گونه از وب ساییتی هایی که توسط ورد پرس طراحی شده اند میدهد و برای کسب درآمد در شروع کار نیز همین نوع وب سایت ها توصیه میشود همچنین شما میتوانید برای آموزش ورد پرس هم از سایت وردپرس پوش نیز دیدن فرمایید.
دسته بندی سایت های موجود در همراز دیزاین
طراحی وب سایت شخصی
زیبا ترین سایت های شخصی را از بهترین شرکت طراحی سایت ارزان در تبریز بخواهید. فرقی نمی کند وبسایتی که برای خود در نظر دارید دارای چه قابلیت هایی باشد تیم خلاق همراز دیزاین آماده است تا شکیل ترین وبسایت و بهینه ترین وب سایت را به شما تحویل دهد و با قرار دادن قابلیت های ویژه ای شما را شگفت زده کند.
طراحی وبسایت شرکتی
معرفی شرکت شما با بهترین چشم انداز در سایت و جذب کاربران بیشتر تخصص ماست. تیم همراز دیزاین با طراحی صد ها سایت شرکتی و فروشگاهی اکنون با انبوهی از تجربه و دانستن نیاز مخاطب آماده طراحی وبسایت شرکت شما با بهترین قیمت میباشد. سایتی برای شما میسازیم که در نهایت شگفت زده شوید وبه بهترین راه ممکن برند شرکت خود را تبلیغ نمایید.
طراحی سایت فروشگاهی
اگر می خواهید که علاوه بر معرفی محصولات کسب درآمد از فروش آن را نیز داشته باشید و درآمد خود را افزایش دهید، این کار را به شرکت طراحی همراز دیزاین بسپارید. مجموعه همراز دیزاین علاوه بر طراحی سایت فروشگاهی، شما را در تمامی مراحل فروش و کسب درآمد بیشتر همراهی میکند و راهکار های تجاری برای کسب درآمد بیشتر از سایت به شما ارائه میدهد پس به ما اعتماد کنید چرا که با طراحی سایت ارزان در تبریز میتوانید کسب و کار خود را توسعه دهید.
ویژگی های وب سایت ارزان شرکت همراز دیزاین
ساختار نامحدود : تعریف نامحدود انواع صفحات (درباره ما، خدمات، گالری، اخبار، تماس با ما و …)
انواع محتوا : تعریف و انتشار انواع خبر و مقاله متنی همراه با هر نوع مدیا از جمله تصویر، ویدئو و …
انواع اسلایدر : امکان انواع اسلایدر گرافیکی و متحرک و انواع باکس های تبلیغی و اطلاع رسانی
انواع منو : تعریف انواع منو همراه با انواع مختلف طرح بندی صفحات وب سایت
پروفایل کاربری : دارای سیستم پروفایل کامل، نقش های کاربری و دسترسی های متفاوت
فرم ساز : دارای فرم ساز پیشرفته برای طراحی انواع فرم های ساده یا چند مرحله ای
چیدمان متنوع : امکان تعریف انواع اسلایدر مطالب در تب های متفاوت از جمله جدیترین ها، پربازدیدترین ها و
مراحل طراحی سایت در همراز دیزاین
ما در تیم بزرگ طراحی سایت تخصصی همراز دیزاین متعهد میشویم در بازه زمانی ۱۴ الی ۳۰ روزه سایت مورد نظرتان را به صورت حرفه ای بسازیم. مراحل دریافت هزینه طراحی سایت در دو قسط میباشد و قسط اول بعد از توافق اولیه و قسط دوم بعد از مشاهده دمو سایت و در صورت تایید توسط مشتری و قبل از بارگذاری روی هاست اصلی دریافت میگردد برای اطاعات بیشتر میتوانید با ما در تماس باشید .
با تشکر از حسن توجه شما
انتخاب نام دامنه وبسایت و ۸ نکته کلیدی
اولین کاری که شما باید قبل از طراحی سایت انجام دهید، انتخاب دامنه مناسب برای سایت است. انتخاب اسم مناسب برای موفقیت سایت بسیار مهم است. زیرا کاربر قبل از ورود به سایت، از روی اسم سایت و دامین درباره شما و بیزینستان پیشداوری میکند. در نتیجه به دلیل اهمیت این موضوع تصمیم گرفتیم در این مقاله درباره انتخاب نام دامنه وبسایت و ۸ نکته کلیدی صحبت کنیم.
اما دامنه چیست و چه انواعی دارد؟ چرا انتخاب درست اسم سایت اهمیت زیادی دارد؟ چگونه میتوانید بهترین و مناسبترین اسم را برای دامین خود انتخاب کنید؟ چه ابزارهایی برای انتخاب نام دامنه وجود دارند؟ زمان خرید دامین به چه نکتههایی باید توجه کنید؟
تعریف دامنه
دامنه، دامین یا “Domain”، همان آدرس سایت شما در اینترنت است. به بیانی دیگر کاربران با تایپ کردن نام دامنه شما در مرورگرشان، میتوانند سایتتان را مشاهده کرده و وارد آن شوند.
البته دامنه، تنها برای آدرسدهی سایت نیست. بلکه تاثیر زیادی روی هویت برند، رتبه وبسایت شما در گوگل، میزان فروش، ایجاد اعتماد در کاربران دارد. به همین دلیل دانستن نکات مهم برای انتخاب دامنه و رعایت آنها برای صاحبان کسبوکار ضروری است.
نکات مهم در انتخاب نام دامنه
نام دامنه (Domain Name) همانند لوگو و برند یک شرکت است که اگر درست انتخاب شود مردم آن را برای معرفی محصول خاص خواهند شناخت و در جذب مشتری آنلاین و بازاریابی موفق بسیار مؤثر خواهد بود. ثبت دامنه خوب ظرایفی دارد که بیتوجهی به آنها میتواند به هویت آنلاین شما ضربه بزند. انتخاب نام پرمعنا برای سایت یکی از مهمترین مراحل داشتن وب سایت می باشد. انتخاب نام دامین ساده، کاربرپسند، مختصرو به یاد ماندنی بسیار مهم بوده و همچنین در رتبه بندی نتایج جستجوی گوگل نیز تاثیر گذار می باشد.
1. در نام دامنه از کلمات کلیدی مرتبط با حوزه کاری خود استفاده کنید.
موتورهای جستجو با کمک کلمات کلیدی میتوانند موضوع سایت شما را درک کنند. در نتیجه شما باید از کلمات کلیدی در محتوا و نام دامنه استفاده کنید. پس یکی از نکات مهم برای انتخاب دامنه مرتبط بودن کلمات کلیدی با محتوا و حوزه کاری سایت است.
2. دامنه ساده برای کسبوکار خود انتخاب کنید
برای قرار گرفتن در مسیر درست انتخاب دامنه مناسب برای وبسایت، دامنه باید ساده و عاری از هرگونه پیچیدگی باشد. اگر دامنه شما چند مدل املا داشته باشد، شما مانعی بر سر راه مشتریان خود قرار دادهاید و این امر میتواند تاثیر منفی بر تجارت شما بگذارد. اما به طور مثال میتوانید با ریدایرکت کردن دامنههایی که املای دیگر دامنه اصلی شما هستند، این مانع را از سر راه مشتریان خود بردارید. به طور کلی بهتر است از دامنههایی ساده و کوتاه استفاده کنید تا چالش کمتری داشته باشید و مخاطب به راحتی بتواند شما را پیدا کند.
3. دامنه کوتاه و جذاب
با توجه به شرایط زندگی در حال حاضر، توجه افراد کاهش پیدا کرده و مردم وقت و حوصله طولانی فکر کردن یا تایپ کردن را ندارند. بنابراین برای اینکه از مسیر درست انتخاب دامنه مناسب برای وبسایت خارج نشوید، دامنه خود را ساده، کوتاه و حتما کمتر از ۳ بخش انتخاب کنید. حتی اگر ایده شما بهترین هم باشد، بهتر است که این مورد را رعایت کنید زیرا بخش مهم در این مورد وقت و حوصله افراد است.
4. تبلیغات دهان به دهان را هنگام انتخاب دامنه مناسب در نظر بگیرید
تبلیغات دهان به دهان همواره یکی از موثرترین ابزارهای بازاریابی برای کسبوکارهای کوچک است، در نتیجه برای انتخاب نام دامنه مناسب، تبلیغات دهان به دهان را فراموش نکنید و دامنهای را انتخاب کنید که تلفظ آن راحت باشد و در ذهن بماند.
5. از نوشتن خط تیره، نقطه، اعداد و غیره در نام دامنه خودداری کنید.
به نظر شما تایپ “Face-Book” راحتتر است یا “Facebook”؟ طبیعتا کسی حوصله ندارد تایپ را متوقف کرده و آن بالا دنبال خط فاصله بگرد. به شما قول میدهم اگر نام دامنه سایت فیسبوک، “Face-Book” بود، نمیتوانست اینقدر سریع رشد کند.
بنابراین یکی از نکات مهم برای انتخاب دامنه، املای آن است. در واقع نام سایت باید سریع و راحت تایپ شود. اگر در دامنه از اعداد و خط فاصله استفاده کنید، تایپ آن برای کاربر سختتر می شود. پس فقط از حروف در دامین استفاده کنید.
6. درباره سابقه دامنه انتخابی تحقیق کنید.
از دیگر نکات مهم برای انتخاب دامنه.. بررسی تاریخچه و سوابق آن است. اگر تصمیم گرفتید نام دامنهای که قبلا موجود است را از صاحبش بخرید، حتما سابقه آن را بررسی کنید. اگر دامنه قبلا توسط گوگل جریمه شده باشد، قطعا از نظر سئو به مشکل میخورید.
همچنین ماهیت نام دامنه مهم است. به عنوان مثال اگر دامنه قبلا در حوزه متفاوت با حوزه کاری شما به کار گرفته شده است، حتی با وجود تغییر ماهیت سایت ممکن است دچار دردسر شوید.
7- از اعداد، کارکتر و حروف فارسی در نام دامنه استفاده نکنید :
معمولا وقتی برای نخستین بار در اینترنت به جستوجوی نام دامنه دلخواه خود هستید با سیل عظیمی از نام دامنههایی که ازقبلثبتشده اند مواجه میشوید و باعث میشه که نتونید یک نام دامنه آزاد و قابل ثبت برای خود پیدا کنید. در این هنگام نباید یک کارکتر مانند دش و آندرلاین (-و_) یا اعداد را در نام دامنه خود ترکیب کنید.
در نهایت اگر راجع به این موضوع سوالی داشتید سریع ترین روش برای رسیدن به خواسته تان این است که با همکاران ما تماس بگیرید و راهنمایی لازم را درباره این موضوع را در اختیار شما قرار دهیم.
آموزش بکاپ گرفتن از سایت وردپرس
آموزش بکاپ گرفتن از سایت وردپرس، به شما کمک می کند تا وبسایت شما در صورت بروز هر گونه عیب ، مشکل و یا هک شدن، در امان بماند و از اطلاعاتتان محافظت شود.
آموزش بکاپ گرفتن از سایت وردپرس
قطعا شما هم در دوره های مختلف، از اطلاعاتتان بکاپ تهیه کرده و در دستگاه های ذخیره سازی همچون هارد اکسترنال ذخیره سازی کرده اید.اما آیا تا به حال برای وب سایت خود نیز اقدام به تهیه بکاپ کرده اید؟ اگر نیاز به انتقال وبسایت خود داشته باشید با چه روشی این کار را انجام می دهید؟ چرا که در صورت عدم پشتیبان گیری، در حین انتقال وبسایت،اطلاعات و طراحی های انجام شده توسط شما به راحتی آب خوردن از بین می رود. و شما ضررهای زیاد مالی و معنوی را متحمل می شوید.
پس بهتر است پیش از اقدام به طراحی سایت نسبت به اهمیت بکاپ گیری از سایت وردپرس آگاه باشید. در واقع یک طراح سایت به واسطه نسخه پشتیبانی که از عملیات بکاپ گیری بدست می آورد از وب سایت خود در برابر نفوذ ربات ها، هکر ها، تروجان ها، ملورها و هرگونه خطر ازدست رفتن اطلاعات، محافظت می کند.فراموش نکنید که وبسایت وردپرس شما همچون سیستم شما همیشه در معرض هشدارها و خطرهای اینترنتی و بدافزاری خواهد بود.
بکاپ گرفتن از سایت وردپرس بعد از ساخت سایت اصلیترین کاری هست که باید به صورت دورهای این کار رو انجام داد.در این مطلب این کار را به شما آموزش خواهیم داد.
حال درست است که شرکت هاستینگ سایت شما اقدام به تهیه نسخه پشتیبانی به صورت روزانه، هفتگی و ماهانه میکنه، ولی باید این نکته را هم در نظر بگیریم که ممکن است به هر دلیلی به این فایل بک آپ نیاز داشته باشیم اما دسترسی به اون ممکن نباشه یا اینکه خیلی سخت باشه. یا حتی بخاطر مشکلاتی که در سرورهای خارجی ممکنه بوجود بیاد، به یکباره هارد سرور از سمت سازمانهای امنیتی از مرکزداده مصادره بشه و دیگه نتونیم به فایل بک آپ وردپرس دسترسی داشته باشیم.
پس اگر چنین اتفاقی رخ بدهد تکلیف ما که کلی زمان و هزینه روی سایت گذاشتیم و اونو رشد دادیم چی میشه؟ چه کسی جواب گوی این مشکلات و خسارات خواهد بود؟ آیا کسی پیدا میشه که مسئولیت این کار رو قبول کنه؟ و اگر هم قبول کنه، برای جبران خسارتی که به سایت وارد شده چه کاری میشه کرد؟ اینها سوالاتی هستند. که مطمئنا بعد از یک اتفاق تلخ به ذهن شما خطور و مدتی در حال بگو و مگو با میزبانی وبسایت خودتون خواهید شد. پس بنابر احتیاط بهتر است صاحب سایت نیز نسبت به تهیه بکاپ از سایت خود اقدام کند تا دچار بحران نشود.
به خاطر اهمیت زیاد معقوله بکاپ گرفتن از سایت وردپرس، تصمیم گرفتیم تا آموزش بکاپ گرفتن از سایت وردپرس را در این مطلب از سری مقاله های آموزشی؛ آموزش وردپرس شما را با روش درست بکاپ گرفتن از سایت وردپرس آشنا کنیم و به سوالات شما در این زمینه به طور کامل پاسخ دهیم.پس لطفا تا پایان مطلب با ما همراه باشید.
نسخه پشتیبان وبسایت چیست؟
همانطور که پیش از این در مطلب وردپرس چیست؟ بررسی کردیم، وردپرس سیستم تولید محتوای شگفت انگیزی است که به طبع برای طراحی و نمایش وبسایت شما اطلاعات و دیتاهای بسیار زیادی را ایجاد می کند.این اطلاعات و دیتاها گاهاً به بخش های مختلفی تقسیم شده و محتوای منحصر به فردی خواهند داشت.به همین دلیل برای پشتیبان گیری از سایت وردپرسی به صورت دستی باید از قسمت های مختلف و متنوعی نسخه پشتیبان تهیه گردد.در ادامه مطلب حتما به این موضوع که چه بخش هایی و به چه روش هایی باید بکاپ گیری گردند، صحبت خواهیم کرد.
با این تفاسیر اساس تهیه بکاپ از سایت وردپرس به محل ذخیره سازی اطلاعات بستگی خواهد داشت. در پایان از همه ی قسمت ها به طور کامل بکاپ تهیه خواهد شد. نسخه پشتیبان وبسایت، در اقع نسخه زیراکس شده از تمامی دیتاهای اطلاعاتی وبسایت شماست.فراموش نکنید که نقش ارائه دهنده بکاپ آنلاین در این معقوله بسیار مهم است و باید اطمینان کامل را از نحوه صحیح انجام عملیات حاصل کنید.
در نهایت می توان اینطور نتیجه گیری کرد که هرچه داده های اطلاعاتی بیشتری از دیتاها شامل عملیات پشتیبان گیری قرار گیرند،تهیه نسخه پشتیبان برای وبسایت وردپرسی شما بسیار بهتر انجام خواهد شد. مخصوصا وقتی که از سیستم مدیریت محتوایی مانند وردپرس استفاده میکنید، در آنجا شما به کلیه پوشه ها، محتوا ها، رسانه ها، فایل ها، و پایگاه داده های سایت خود نیاز دارید تا وبسایتتان را به حالت فعال بازگردانی کنید.
محل ذخیره سازی اطلاعات در وردپرس کجاست؟
همانطور که بیشتر در آموزش نصب وردپرس فارسی به صورت گام به گام اشاره کردیم. قطعا شما هم میدانید که یکی از پیش نیاز های واجب در نصب وردپرس فارسی، پایگاه داده یا دیتابیس وردپرس است. به همین دلیل توجه به پایگاه داده در عملیات بکاپ گیری از سایت های وردپرسی بدون افزونه و با روش دستی بسیار مهم است. و این اهمیت هم به دلیل آن است که بخش اصلی اطلاعات در پایگاه داده وردپرس ذخیره میشود.
در واقع شاهرگ حیاتی یک سایت وردپرسی، دیتابیس آن است. کلیه اطلاعات مربوط به نوشته ها، برگه ها، تنظیمات، افزونه ها، قالب ها و… در دیتابیس وردپرس ذخیره می شوند. از متن همین نوشته که شما در حال مطالعه آن هستید گرفته تا تنظیمات سایت همه و همه در دیتابیس وردپرس نگهداری می شوند. پس نتیجه میگیریم که مهمترین بخش در عملیات بکاپ گیری کامل از سایت به صورت دستی، دیتابیس سایت است.
نقش فایل های وردپرس در پشتیبان گیری
البته غیر از دیتابیس، بر روی هاست هم فایل های وردپرسی وجود دارد که برای سایت های وردپرسی بسیار مهم است.همانطور که قبلا در آموزش خرید هاست برای وردپرس اشاره کردیم، همه ی اطلاعات سایت مثل فایل های قالب سایت و افزونه ها و یا فایل های آپلود شده در وردپرس مانند عکس ها و ویدئوهای متنوع و …؛ بر روی هاست قرار می گیرد. البته این رو هم در نظر داشته باشید که هسته وردپرس در مراحل نصب وردپرس نیز بر روی هاست قرار می گیرد. طبق مباحث مطرح شده، دومین بخش اساسی در بکاپ گیری دستی از وبسایت فایل های وردپرس موجود در هاست است.
آموزش بکاپ گرفتن از سایت وردپرس به صورت گام به گام
طبق مباحث مفصلی که درمورد چگونگی شیوه پشتیبان گیری از وردپرس داشتیم، با روش های مختلفی می توان از سایت وردپرسی بکاپ گرفت. مثلا می توانید از یک یا چند قسمت از سایت به صورت انتخابی بک آپ تهیه کنید یا اینکه از کل سایت بک آپ بگیرید و با این روش ها فارغ از اقدامات امنیتی لازم جهت محافظت از سایت، می توانید به طور مرتب از وب سایت خود بکاپ بگیرید. به این ترتیب، اگر اتفاق بدی افتاد، دیگر لازم نیست که کارتان را کامل از صفر شروع کنید. درعوض، می توانید به سادگی و با این روش ها از سایت خود نسخه بکاپ تهیه کنید.
ما انواع روش های پشتیبان گیری را به شما دوست عزیز آموزش خواهیم داد تا به صورت کاربردی از تمامی بخش ها بکاپ بگیرید بخش هایی مانند: وردپرس، دیتابیس و تمامی فایل هایتان، و … که به راحتی می توانید از این نسخه پشتیبان استفاده کنید.
همان تور که در مباحث پیشین این مطلب گفته شد همه ی دیتاها و اطلاعات کاربردی یک سایت وردپرسی در دو قسمت جدا ذخیره می شوند. در نتیجه برای بکاپ گرفتن کامل از سایت بشیوه دستی و بدون استفاده از افزونه، باید از دو بخش مجزا بکاپ بگیرید.
آن دو قسمت عبارتند از:
- بکاپ گیری از دیتابیس وردپرس
- بکاپ گیری از فایل های وردپرس
ابزار مورد نیاز برای پشتیبان گیری از دیتابیس وردپرس
یکی از ملزومات بکاپ گیری از دیتابیس دسترسی داشتن به هاست و دیتابیس است. phpMyAdmin یک اسکریپت مجانی و open source یا به اصطلاح متن باز است. در معروف ترین هاست ها مثل هاست دایرکت ادمین و یا هاست سی پنل؛ اسکریپت phpMyAdmin به صورت پیش فرض نصب است.این اسکریپت بسیار مهم و کاربردی دسترسی شما به دیتابیس هاست را به راحتی هرچه تمام امکان پذیر می کند.همچنین اسکریپت phpMyAdmin مزایای قابل توجه دیگری هم دارد مانند قابلیت ایجاد انواع دیتابیس های جدید و یا حذف دیتاها و … است.
راستی جهت خرید هاست مخصوص وردپرس با پشتیبانی آنی جهت مشاهده پلن ها کلیک کنید.
در ادامه متن به شما آموزش خواهیم داد که چگونه در حین بکاپ گیری از دیتابیس وردپرس از phpMyAdmin نیز بکاپ گیری کنید.
آموزش پشتیبان گیری از phpmyadmin
یکی از روش های پشتیبان گیری از وردپرس، استفاده از اسکریپت phpMyAdmin است.
درمرحله ی اول دسترسی به پنل مدیریتی هاست خود را انجام دهید بعد گزبنه ی phyMyAdmin را از قسمت دیتاپیس پیدا نمایید و روی آن کلیک کنید با اینکار به سیستم اجازه اجرای اسکریپت داده می شود.در نوار سمت چپ نام همه ی پایگاههای داده را که دردیتاپیس هست مشاهده خواهد کرد شما چندین دیتاپیس را وقتی خواهید دیدکه از یک هاست برای ذخیره کردن اطلاعات چندین وبسایت استفاده نموده باشید.
برای اینکه ازدیتاپیس وردپرس پشتیبان گیری کنید بایستی روی نام دیتاپیس وردپرس مورد نظر خود که می خواهید بکاپ بگیرید کلیک کنید و بعد آن را انتخاب کنید با اجرای این موارد جدول های موجود در دیتاپیس درقسمت راست نمایان خواهندشد.
پشتیبان گیری از دیتابیس وردپرس
اولین کاری که برای بکاپ گیری از دیتابیس وردپرس باید انجام دهید در منوی بالایی گزینه Export را پیدا کرده و روی آن کلیک کنید. سپس تنظیمات مربوط به بکاپ گیری از phpMyAdmin در منوی مقابل به شما نمایش داده می شود. حال می توانید شیوه مدنظرتان برای بکاپ گیری را مشخص کنید. از بخش Export method میتوانید برای انتخاب روش پشتیبان گیری استفاده کنید. دو شیوه متفاوت در مقابل به شما نمایش داده خواهد شد که می توانید یکی از آن دو را انتخاب کنید.
- روش سریع بکاپ گیری از دیتابیس وردپرس بدون تنظیمات خاص
- روش حرفه ای با تنظیمات کامل برای شخصی سازی تنظیمات پشتیبان گیری
روش سریع پشتیبان گیری از phpMyAdmin
این نکته را به یاد داشته باشید که در پشتیبان گیری از دیتابیس وردپرس به شیوه سریع، فقط فرمت فایل خروجی را می توانید انتخاب کنید. قبل از اینکه به این روش بکاپ گیری کنید حتما فرمت فایل بکاپ را بر روی SQL قراردهید. نو سپس دکمه Go را کلیک کنید. به دلیل حجم اطلاعات دیتابیس، پس از مدتی کوتاه فایل پشتیبان ساخته می شود و خیلی سریع و در کمترین زمان دانلود آن آغاز می گردد. به جرات می توان گفت این روش سریعترین راه برای پشتیبان گیری از دیتابیس وردپرس است.
پشتیبان گیری با استفاده از روش تنظیمات دلخواه از phpMyAdmin
روش پشتیبان گیری با استفاده از تنظیمات دلخواه از phpMyAdmin قابلیت های زیادی دارد و آن، قابلیت شخصی سازی نسخه بکاپ است. برای تهیه نسخه ی پشتیبان دو گزینه مهم را پیش روی شما می گذارد.
Format: از این گزینه برای انتخاب فرمت خروجی استفاده می شود. این گزینه را روی SQL قرارد هید.
Tables: در این قسمت می توانید جدول های دیتابیسی که مورد نظر تان است را برای تهیه پشتیبان انتخاب کنید به عنوان مثال: می توانید جدول هایی که توسط یک افزونه ساخته شده و شما به آن نیاز ندارید را انتخاب نکنید. و در عوض برای پشتیبان گیری بصورت کامل از دیتابیس وردپرس می توانید تمامی گزینه های موجود را انتخاب کنید. بغیر از تنظیمات Output که در ادامه به آن می پردازیم بقیه ی تنظیمات عموما به کار نمی آیند.
تنظیمات گزینه Output
زمانی که وارد تنظیمات فایل خروجی بشوید در بخش تنظیمات گزینه ی Output از آپشن ها قرار دارد همچنین دربخش تنظیمات گزینه Output امکاناتی که وجود دارد. عبارتند از قفل جداول ،جداسازی فایل بکاپ برای جداول ،تغییرنام جداول و... همچنین بایدبدانیم که درعملیات بکاپ گرقتن ازدیتاپیس وردپرس امکان دارد حجم دیتاپیس هرلحظه کاهش یابد. که این فرایندتوسط متدها و روشهای فشرده سازی انجام می شود .و همین فشرده سازی فایل بکاپ فرایند انجام شده در این بخش است.
توصیه زیاد به فشرده سازی حجم اطلاعات در دیتاپیس خواهد شد ،چه درصورت حجم زیاد و چه درصورت حجم کم. جهت انجام عملیات فشرده سازی اطلاعات در دیتاپیس بایدگزینه مقابل Compression را بر روی gzipped قرار دهیم .چون در این صورت حجم یک آپ دیتاپیس وردپرس بسیار کم خواهد شد.
دانلود فایل پشتیبان
دانلود فایل بکاپ آخرین مرحله در پشتیبان گیری از دیتابیس وردپرس است که باید انجام شود. در انتهای صفحه بعد از این که گزینه های مورد نظر در تنطیمات را انتخاب کردید بر روی دکمه Go کلیک کنید. همانند روش سریع پشتیبان گیری ، با توجه به حجم اطلاعات دیتابیس، پس از مدتی کوتاه فایل پشتیبان ساخته می شود و بعد از تمام شدن تهیه ی فایل پشتیبان خیلی سریع و در کمترین زمان دانلود آن به صورت خودکار آغاز می گردد.
پشتیبان گیری از هاست دایرکت ادمین
برای این که بتوانید بکاپ گیری از طریق هاست دایرکت ادمین را آغاز کنید ابتدا باید وارد پنل مدیریت هاست خود شوید و اندکی درنگ کنید تا وارد صفحه لاگین شوید بعد از وارد شدن با صفحه کنترل پنل دایرکت ادمین روبرو می شوید. سپس در قسمت Your Account روی گزینه Create/Restore Backups کلیک کنید تا وارد قسمت بکاپ گیری از هاست دایرکت ادمین شوید.
خب حالا وقت آن رسیده که مشخص کنیم چه قسمت هایی از هاست دایرکت ادمین مد نظر ماست که از آن، نسخه ی بکاپ تهیه شود. کنترل کردن قسمت پنل دایرکت ادمین به قدری به شما قدرت می دهد که می توانید از تمامی قسمت های هاست اعم از : ایمیل ها، دیتابیس، اطلاعات اصلی سایت، اکانت های Ftp و… نسخه ی پشتیبان تهیه کنید.
تهیه ی نسخه ی پشتیبان از دامنه و ساب دامنه ها در دایرکت ادمین
اولین قسمت از بخش تنظیمات بکاپ گیری از اطلاعات هاست قسمت Website Data است. تمهیداتی که در این قسمت ایجاد شده بدلیل آن است که بکاپ گیری از هاست دایرکت ادمین به صورت هرچه دقیق تر انجام شود. در بخش Website Data گزینه هایی وجود دارد و برای افرادی مفید است که دامنه های متعددی دارند. و برای هر دامنه تعدادی ساب دامنه ایجاد کرده اند.
زمانی که کمی از صفحه بکاپ گیری از هاست به سمت پایین اسکرول میکنیم به تنظیمات بسیار جالبی می رسیم. در این قسمت می توانید تعیین کنید که از تمام دامنه و ساب دامنه ها نسخه پشتیبان تهیه شود یا خیر. تنظیمات این بخش به شرح زیر است:
Domains Directory: زمانی که این گزینه را فعال می کنید تعیین می کنید که از اطلاعات مربوط به تمام دامنه های متصل به این هاست نسخه پشتیبان تهیه گردد.
Subdomain Lists: زمانی که این گزینه را فعال می کنید تعیین می کنید که اطلاعات ساب دامنه ها هم برای شما اهمیت دارند و از تمام subdomain های ما پشتیبان گیری انجام گیرد.
آموزش پشتیبان گیری از سی پنل
وارد هاست سی پنل وب سایتتون بشید و از قسمت files بر روی گزینه backup wizard کلیک کنید. بعد از کلیک، سی پنل دو قسمت رو به ما نمایش میده. اولین قسمت از سمت چپ برای بکاپ گیری و گزینه بعدی برای ریستور بکاپ های تهیه شده هست. روی دکمه آبی رنگ backup کلیک کنید زیرا تصمیم بر این است که از هاست سی پنل بکاپ گرفته شود این دکمه در قسمت backup که در سمت چپ قرار دارد موجود است.
در نهایت نسخه پشتیبان شما دارای قسمت های زیر خواهد بود:
- the home directory: از طریق این گزینه می توانید از تمام فایل ها و دایرکتوری های موجود در فایل منیجر هاستتون پشتیبان گیری کنید.
- Mysql databases از طریق این گزینه می توانید از هرکدوم از دیتابیس های هاستتون به صورت انتخابی پشتیبان گیری کنید و به فایل های خروجی دیتابیس دسترسی داشته باشید.
- Email forwarder configurations: از طریق این گزینه هم می توانید از تنظیمات انواع ارجاع دهنده های ایمیل داخل هاست و یا فیلتر هایی که برای ایمیل های دریافتی داخل سی پنل تنظیم کردید پشتیبان گیری کنید.
- Email filter configurations: در این قسمت قادر هستید از فیلترهای تنظیم شده روی ایمیل های هاست پشتیبان گیری کنید.
کلام آخر
همراز دیزاین به عنوان یک شرکت معتبر طراحی سایت در تبریز ، تصمیم دارد تا آموزش هایی تحت عنوان مقاله های آموزش وردپرس مانند همین مقاله به شما عزیزان آموزش دهد تا با رعایت نکات مختلف در این آموزش ها این مهارت را کسب کنید. که بتوانید به آسانی و با موفقیت بسیار بالا سایت های خود را طراحی کنید.با سپاس فراوان امیدواریم آموزش بکاپ گرفتن از سایت وردپرس هم مانند مطالب قبلی مورد توجه و پسند شما عزیزان قرار گرفته باشه و با استفاده از این آموزش تونسته باشید نسبت به بکاپ گیری و بازگردانی بک آپ وردپرس اقدام کنید.
هرگونه سوال ویا نظری در مورد این مقاله داشته باشید میتوانید در بخش نظرات بنویسید تا همکاران پاسخگو باشند.
راهنمای کامل افزایش سرعت سایت+ترفندهای ناب
افزایش سرعت وردپرس موضوع مهمی است که باید در همان ابتدای راهاندازی سایت خود به آن توجه ویژه داشته باشید. چرا که هر چه سرعت سایت شما بالاتر باشد با ما هراه شوید تا شما را با راهنمای کامل افزایش سرعت سایت+ترفندهای ناب آن اشنا کنیم
10. تشخیص خطا های 404
یک خطای 404 به این معنیست که آن صفحه وجود ندارد. این پیام توسط هاست به مرورگر ها و موتور های جستجوگر ارسال می شوند تا زمانی که محتوا یک صفحه در دسترس نباشد.
برای تشخیص و رفع خطا های 404، می توانید از افزونه استفاده کنید. اما همانطور که در روش های قبلی ذکر کردیم، استفاده بیش از حد از افزونه ها باعث کندی سرعت وب سایت خواهند شد.
پس ما توصیه می کنیم تا با استفاده از ابزار های خارجی مانند Xenu’s Link Sleuth، Google Webmaster Tools و یا افزونه 404 Redirected استفاده کنید.
11. ریدایرکت ها را کاهش دهید
ریدایرکت ها (redirects) باعث ارسال درخواست های اضافی HTML که بر عملکرد وب سایت تاثیر منفی می گذارند. توصیه می کنیم که سعی کنید تعداد آن ها را به حداقل برسانید و یا به طور کلی آن ها را حذف کنید.
در ابتدا، شما باید تمامی ریدایرکت های سایت خود را با استفاده از یک اسکنر سایت بررسی کنید. شما می توانید از سرویس Screaming Frog برای شناسایی ریدایرکت های سایت نیز استفاده کنید.
در آخر باید بررسی کنید که کدام ریدایرکت ها برای سایت ضروری هستند و کدام یک غیر ضروری! شما باید ریدایرکت های غیر ضروری را از سایت حذف کنید و تنها موارد ضروری را نگهدارید.
راهنمای کامل افزایش سرعت سایت+ترفندهای ناب
تکینک Prefetching یا همان پیشامد، شامل آنالیز و اجرای دستور العمل ها قبل از اجرای آن ها توسط کاربر است. این تکنیک تقریبا بین تمامی سایت ها رایج است و باعث افزایش سرعت سایت شما می شود. اگر بتوانید اقدامات کاربر را پیش بینی کنید و به عنوان مثال برخی از مطالب یا لینک ها را پیش از بارگذاری قرار دهید، سرعت سایتتان به صورت چشم گیری بهبود پیدا می کند.
1-استفاده از یک CDN
یک شبکه تحویل محتوا CDN یا همان Content Delivery Network مجموعه ای از سرورهای وب بوده که در میان مکان های مختلفی توزیع می شود تا مطالب به شکل موثرتری روی کاربران ارائه شود. سرور انتخاب شده برای ارائه محتوا به یک کاربر خاص معمولا براساس اندازه گیری نزدیکی شبکه صورت می گیرد. برای مثال سروری با کمترین میزان hops شبکه و یا سروری با سریعترین زمان پاسخ انتخاب می شود. ما در مقاله CDN چیست به نکات برتر و جالبی درباره CDN اشاره کردیم، جمع بندی این نکات زمان زیادی را میگیرد، پس حتما خواندن آن را پیشنهاد میکنم. برای افزایش سرعت وردپرس خود میتوانید از W3 Total Cache به کار گیرید، چرا که از تنظیمات مختلف CDN پشتیبانی میکند.
2-ازکدهای خود کم کنید
بهینه سازی نظرات ، بخش های CDATA ، فضاهای سفید، عناصر خالی و اندازه صفحه شما را کاهش خواهد داد. همچنین زمان تاخیر لود سایت را بهبود میبخشد و سرعت بارگذاری نیز کم می شود. شما میتوانید از ابزارهای آنلاین برای فشرده سازی اسناد استفاده کنید و یا از پلاگینهایی که باعث بهینه سازی سایت شما میشود، ما در مقالههای رفع خطای Minify HTML ، رفع خطای Minify CSS و همینطور رفع خطای Minify JavaScript به شکل بسیار کاملی توضیحات لازمه را ارائه دادیم.
3. بهینهسازی تصاویر
استفاده از تصاویر و انواع فایلهای چندرسانهای این روزها هم برای مدیران سایتها و هم برای کاربران به یک مقوله مهم تبدیل شده است. همین مسئله باعث شده تا موتورهای جستجو برای این مورد هم به فکر چاره بیفتند و به عنوان یکی از راههای بهینهسازی سایت از آن استفاده شود. اما مسئله مهم در استفاده از تصاویر در صفحات سایت این است که بسیاری افراد بدون توجه به بهینه سازی تصاویر و کاهش حجم تصاویر باعث ضربه زدن به سایت خود میشوند.