افزایش سرعت وردپرس موضوع مهمی است که باید در همان ابتدای راهاندازی سایت خود به آن توجه ویژه داشته باشید. چرا که هر چه سرعت سایت شما بالاتر باشد با ما هراه شوید تا شما را با راهنمای کامل افزایش سرعت سایت+ترفندهای ناب آن اشنا کنیم
10. تشخیص خطا های 404
یک خطای 404 به این معنیست که آن صفحه وجود ندارد. این پیام توسط هاست به مرورگر ها و موتور های جستجوگر ارسال می شوند تا زمانی که محتوا یک صفحه در دسترس نباشد.
برای تشخیص و رفع خطا های 404، می توانید از افزونه استفاده کنید. اما همانطور که در روش های قبلی ذکر کردیم، استفاده بیش از حد از افزونه ها باعث کندی سرعت وب سایت خواهند شد.
پس ما توصیه می کنیم تا با استفاده از ابزار های خارجی مانند Xenu’s Link Sleuth، Google Webmaster Tools و یا افزونه 404 Redirected استفاده کنید.
11. ریدایرکت ها را کاهش دهید
ریدایرکت ها (redirects) باعث ارسال درخواست های اضافی HTML که بر عملکرد وب سایت تاثیر منفی می گذارند. توصیه می کنیم که سعی کنید تعداد آن ها را به حداقل برسانید و یا به طور کلی آن ها را حذف کنید.
در ابتدا، شما باید تمامی ریدایرکت های سایت خود را با استفاده از یک اسکنر سایت بررسی کنید. شما می توانید از سرویس Screaming Frog برای شناسایی ریدایرکت های سایت نیز استفاده کنید.
در آخر باید بررسی کنید که کدام ریدایرکت ها برای سایت ضروری هستند و کدام یک غیر ضروری! شما باید ریدایرکت های غیر ضروری را از سایت حذف کنید و تنها موارد ضروری را نگهدارید.
راهنمای کامل افزایش سرعت سایت+ترفندهای ناب
تکینک Prefetching یا همان پیشامد، شامل آنالیز و اجرای دستور العمل ها قبل از اجرای آن ها توسط کاربر است. این تکنیک تقریبا بین تمامی سایت ها رایج است و باعث افزایش سرعت سایت شما می شود. اگر بتوانید اقدامات کاربر را پیش بینی کنید و به عنوان مثال برخی از مطالب یا لینک ها را پیش از بارگذاری قرار دهید، سرعت سایتتان به صورت چشم گیری بهبود پیدا می کند.
1-استفاده از یک CDN
یک شبکه تحویل محتوا CDN یا همان Content Delivery Network مجموعه ای از سرورهای وب بوده که در میان مکان های مختلفی توزیع می شود تا مطالب به شکل موثرتری روی کاربران ارائه شود. سرور انتخاب شده برای ارائه محتوا به یک کاربر خاص معمولا براساس اندازه گیری نزدیکی شبکه صورت می گیرد. برای مثال سروری با کمترین میزان hops شبکه و یا سروری با سریعترین زمان پاسخ انتخاب می شود. ما در مقاله CDN چیست به نکات برتر و جالبی درباره CDN اشاره کردیم، جمع بندی این نکات زمان زیادی را میگیرد، پس حتما خواندن آن را پیشنهاد میکنم. برای افزایش سرعت وردپرس خود میتوانید از W3 Total Cache به کار گیرید، چرا که از تنظیمات مختلف CDN پشتیبانی میکند.
2-ازکدهای خود کم کنید
بهینه سازی نظرات ، بخش های CDATA ، فضاهای سفید، عناصر خالی و اندازه صفحه شما را کاهش خواهد داد. همچنین زمان تاخیر لود سایت را بهبود میبخشد و سرعت بارگذاری نیز کم می شود. شما میتوانید از ابزارهای آنلاین برای فشرده سازی اسناد استفاده کنید و یا از پلاگینهایی که باعث بهینه سازی سایت شما میشود، ما در مقالههای رفع خطای Minify HTML ، رفع خطای Minify CSS و همینطور رفع خطای Minify JavaScript به شکل بسیار کاملی توضیحات لازمه را ارائه دادیم.
3. بهینهسازی تصاویر
استفاده از تصاویر و انواع فایلهای چندرسانهای این روزها هم برای مدیران سایتها و هم برای کاربران به یک مقوله مهم تبدیل شده است. همین مسئله باعث شده تا موتورهای جستجو برای این مورد هم به فکر چاره بیفتند و به عنوان یکی از راههای بهینهسازی سایت از آن استفاده شود. اما مسئله مهم در استفاده از تصاویر در صفحات سایت این است که بسیاری افراد بدون توجه به بهینه سازی تصاویر و کاهش حجم تصاویر باعث ضربه زدن به سایت خود میشوند.