آموزش پارک دامنه در دایرکت ادمین
سلام خدمت کاربرای همیشگی اینروزا خیلی دیدیم که یه دامنه ای فیلتر شده و خواستیم دامنه رو تغییر بدیم تا سایت بالا بیاد. اکثر طراحای سایت میان برای این کار یه هزینه غیرمعقول میگیرن ولی ما توی این مقاله میخوایم صفرتاصد اموزش پارک دامنه در هاست دایرکت ادمین رو خدمتتون توضیح بدیم. پارک دامنه درواقع یه متدی هست که میشه از اون برای مواقعی که میخواین دوتا دامنه داشته باشین و یا دامنتون فیلتر شده میتونید استفاده کنید
منظور از پارک دامین چیست؟
به سرویسی که با استفاده از آن یک سایت، با ۲ یا چند دامین مجزا باز می شود پارک دامین(Parked Domain) یا دامین الیاس(Domain Alias) گفته می شود.
آموزش پارک دامنه در دایرکت ادمین شرایطی دارد از جمله اینکه دامین مورد پارک لازم است فعال باشد و دی.ان.اس های آن به درستی و مطابق با هاست اولیه تنظیم شده باشند. با استفاده آموزش سرویس Parkdomain می توانید به یک محتوای سایت چندین دامنه اختصاص دهید. بطور مثال اگر دامنه اول مربوط به سایتی با موضوع پزشکی باشد، دومین دوم هم دقیقا همان محتوا را خواهد داشت.
چرا باید از پارک ادمین استفاده کنیم
طبق تعریفات انجام شده از پارک دامنه می توان این برداشت را داشت که شما تمایل دارید دامنه های دیگر با پسوندهای متفاوتی را نیز در کنار دامنه اصلی خود داشته باشید اما همگی باید یک محتوا را نمایش دهند. در چنین شرایطی استفاده از پارک دامنه بهترین گزینه موجود است.
برخی از مهم ترین دلایل نیاز به پارک دامنه عبارتند از:
- زمان کافی را برای راه اندازی یک وب سایت جدید را ندارید. برای اینکه بتوانید از یک نام دامنه استفاده کنید، باید برای آن یک هاست ایران یا خارج تهیه نمایید و همانند دامنه اصلی روی آنها زمان بگذارید. اگر فرصت کافی برای کار کردن روی دامنه های جانبی خود را ندارید، بهترین کار این است که از پارک دامین استفاده کنید.
- شما دامنه هایی با پسوندهای متفاوت را خریداری کرده اید تا بعدا از آنها استفاده کنید. خرید دامنه های مشابه دامنه اصلی که تنها از نظر پسوند با یکدیگر تفاوت دارند، امری عادی و معمول است. بهتر است زمانی که تمامی دامنه های مورد نظر خود را خریداری کرده اید، از آنها روی سرویس میزبانی وب خود به صورت پارک دامنه استفاده کنید. به اینصورت ترافیک بیشتری به سمت دامنه اصلی هدایت می شود.
- دیگر نیازی به وب سایت خود ندارید و منتظر منقضی شدن هاست آن هستید. در چنین شرایطی زمانی که تاریخ انقتضای آنها فرا می رسد، دامنه آن ها را پارک کنید. (در صورتی که محتوای سایت ها مشابه باشد.
آموزش پارک دامنه در دایرکت ادمین
۱- ابتدا شما باید وارد پنل دایرکت ادمین خود شوید.
۲- جهت ایجاد پارک دامین در هاست لینوکس دایرکت ادمین ابتدا از قسمت Advanced Features بر روی گزینه Domain Pointers کلیک نمایید.
۳- پس از کلیک نمودن بر روی گزینه بالا میبایست صفحه ای مطابق تصویر زیر مشاهده کنید.
۴- در صفحه بالا از قسمت Add New Domain Pointer میبایست دامین جدید خود را طبق توضیحات زیر بر روی هاست پارک کنید.
۵- از قسمت مقابل Source Domain نام دامنه مورد نظر را بدون www. وارد نمایید و گزینه Create as Alias را تیک دار کنید، سپس بر روی دکمه Add که با رنگ قرمز مشخص شده کلیک کنید.
در قسمت پایین نیز تحت عنوان Source Domain میتوانید دامنه های پارک شده قبلی را مشاهده کنید و آن ها را حذف کنید.
پارک کردن دامنه ها روی دامنه اصلی یکی از اصلی ترین کارهایی است که وبمستران می توانند از طریق پنل کاربری، بعد از خرید هاست انجام دهند. با این کار آنها این امکان را خواهند داشت که دامنه هایی با پسوندهای دیگر را نیز داشته باشند. در این مقاله ازتلاش بر این بوده است تا آموزش پارک دامین در دایرکت ادمین، و نحوه ایجاد و همچنین نوع پاک کردن آن در اختیار شما عزیزان قرار بگیرد. در صورت وجود مشکل از طریق کامنت با ما در ارتباط باشید.
در ادامه نیز تفاوت پارک دامین بعنوان اشارهگر و نام مستعار مورد بررسی قرار دادیم تا شما کاربران گرامی نیز با این تفاوت ن آشنا شوید و اطاعاتی خوذ را افزایش دهید .
تفاوت بین پارک دامین بعنوان اشارهگر و نام مستعار
1. پارک به عنوان نام مستعار (Alias): در صورت پارک یک دامنه به عنوان نام مستعار بر روی یک دامنه اصلی، هنگام فراخوانی دامنه پارک شده در مرورگر، وبسایت با همان نام دامنه پارک شده بارگزاری و نمایش داده خواهد شد.
2. پارک به عنوان اشارهگر (Pointer): در صورت پارک یک دامنه به عنوان اشارهگر بر روی یک دامین اصلی، هنگام فراخوانی دامنه پارک شده در مرورگر، در ابتدا مرورگر به نام دامنه اصلی ریدایرکت شده و سایت با نام دامنه اصلی بارگذاری و نمایش داده خواهد شد.
خیلی کاربردی بود ممنون